Mor till en Dotter

Här kommer resultatet av söndagens scrappande. Fotot visar 4 generationer mödrar och döttrar i min släkt; min mormor, moster, kusin och kusinbarn.

Mor-till-en-dotter-LO

Pappret kommer från October Afternoon, spetsen är en gåva från svärmor. Blommorna har jag köpt på Brunsons men minns inte vem som är tillverkare. Pärlor från Kaiser och rosen är utklippt från ett mönsterpapper och fäst med distanskuddar. Den lilla tagen är distressad med Peeled Paint.

Mor-till-en-dotter---närbil

Mor-till-en-Dotter-närbild-

4 Comments

 1. Winberg Says:

  hej kusin!
  måste säga att bilden här var kanon fin..
  roligt att du oxå bloggar då har jag något mer att läsa på dagarna..

  plus att vi har typ samma namn på bloggen.. hehe roligt..
  hoppas allt e bra med dig och mannen!
  puss och kram

 2. ANNAANNA Says:

  Helllåååå….
  Mycket tjusig layout må jag såga å vad skoj! att Malin har en blogg alltså *smiles*

  så det heter Skråpbooking hemma hos er, här kallas “allt” pysselpyssel…
  Fast jag antar att din hälft, precis som min har koll på att vi gör fina saker å faktist gillar det vi gör… Jag menar, vissa man hör om har partners som inte bryr sig eller tycker något alls i frågan mer än att de säger “jag kan inte begriiipa vad det ska vara bra för” å liknande saker.

 3. Cornelia Says:

  Iiiiiiah! Otroligt läcker! Gillar textpappret i bakgrunden, de bruna nyanserna… ja, ALLT!

 4. Sanna Says:

  *fullkomligt ljuvligt* ;-)

Leave a comment