Tips & Trix no 1

Idag har jag inget nyskapat att bjuda på för jag har haft besök hela helgen och har inte hunnit skapa något.

Jag vill istället dela med mig av ett tips på tre små saker som jag inte kan vara utan.

Jag har gått över till att använda nästan bara Distressdynor för “chalkning” av papperskanter och ibland är det svårt att komma åt i alla hörn och små hål, speciellt om man tex har skurit ut en titel med Sillhouetten.

Jag använder tre olika verktyg i tre olika storlekar för att komma åt överallt. För stora ytor använder jag Tim Holtz Ink Blending Tool, för kanter kör jag på “fingerduttar” och för  riktigt små vrår använder jag  en liten applikator för ögonskugga.

1-blogg

3 Comments

 1. Jenny/e.j.m Says:

  Hej Malin.
  Kul att du delar med dig.
  Nu skall jag kika vidare på din blogg, det var så kul att träffa dig i helgen.

  //Jenny/e.j.m

 2. Paula Says:

  Jag såg att någon använde make-up svampar som man lägger på underlagscreme med. Tydligen billiga på H&M säger de som kan smink. Jag tycker ibland att inkingtool inte är så flexibel som jag önskar mig. Svamparna kan man ju forma som man vill. Jag tror det blir en resa till H&M;) Paula

 3. Turbomalin Says:

  @Paula: Jag har provat make-upsvampar också men jag gillade dem faktiskt inte riktigt. Jag tycker att det blev “för mjukt”. :)

Leave a comment