Förvaring för Spellbinders

Jag håller på och organiserar min pysselhörna och därför har jag gjort en smidig magnetisk förvaring i bokform för mina Spellbinders Nestabilites där jag får plats med alla dies och slipper ha flera små plastförpackningar som tar plats.

Papper från Graphic45 och Pink Paislee.

Stommen till boken är gjord i en lite tjockare kartong på vilken jag limmat fast bitar av övningskörningsskyltar för att göra sidorna magnetiska. Boken är bunden med en BIA-spiral.

Ett av Zutters supersnygga spännen stänger boken. Läderremmen är egentligen ljust beige men jag färgade in den med Alko Ink “Espresso” för att den skulle passa in bättre.

Stämplar jag använt kommer från Tim Holtz, Reprint & Catslife Press. Den lilla biljettstämpeln vet jag inte tillverkaren på men den är köpt på Brunsons.

Dymo-text ger boken det där “lilla extra”.

Än så länge har boken “bara” 4 sidor men eftersom den är bunden med en BIA-spiral är det lätt att utöka med fler sidor allt eftersom det flyttar in fler Spellbinders i min pysselhörna.

Sidorna är dessutom så stora att jag ska få plats med ett eller två set med dies per sida, lite beroende på diesens storlek.

Tack för att du kikade in!

9 Comments

 1. Yoli Design Says:

  underbar tycker jag!! Kanske jag ska ta å göra en också!! sååå snyggt och smart!! :D

  kraaaaaaaam

 2. ulrika_m Says:

  Supersnyggt! Och smart! Än så länge har jag bara en enda spellbinders, men jag hoppas att det blir fler så jag också behöver göra en fin förvaring … massor av annat fint att titta på hittade jag också här hos dig. Tack för att du delar med dig! Kram!

 3. Linda E Says:

  Jättesnyggt, men jag fattar ingenting;) Vad är spellbinders och dises?

 4. Turbomalin Says:

  @ Linda – Spellbinders är ett märke på dies. Man kan jämföra säga att dies är en slags pepparkaksformar som man använder att trycka ut former i papper med. :)

 5. Carameel Says:

  Åh så fin förvaringsbok! Jag gillar verkligen dina saker, de är så harmoniska och lugna i färgerna.

 6. Kamilla Says:

  Det blev ju ett mycket lyckat projekt!
  Supersnyggt :-)

  *kram*

 7. Christina Says:

  superfint och en strålande idé!! Tack för inspirationen!!

 8. Ulwa Says:

  Suoerfin förvaring. Mina spellbinders ligger i sina förpackningar, vilket inte är så snyggt. Nu vet man vad man skall göra! Tack för tipset!
  //Ulwa

 9. Lilla Anna Says:

  Jättesnygg förvaringsbok! Jag har funderat på hur jag ska förvara mina coockie cutters. Och har faktiskt tänkt testa magnetfärg. Men övningskörningsskylt va ju smart förståss.

Leave a comment