Alla Hjärtans Godis.

Jul och nyår har passerat och redan om en månad är det Alla hjärtans dag. Alla hjärtans är ju ett perfekt tillfälle att visa sina nära och kära att man tycker om dem  och det är precis vad jag tänker göra med dessa små altrade godsaker.

Jag tycker att det är viktigt att man inte bara tänker på nära och kära utan även på moder jord och vad passar då bättre än ekologiska geléhjärtan från Sjölunda gård som ligger i en söt liten glasburk som det en gång varit senap i.

Till locket har jag stansat ut en scalloped circle ur ett papper från Fancy Pants nya läckra Valentine-serie och knöt därefter ett rött organzaband om locket.

För att forma pappret snyggt runt locket fuktade jag det med lite vatten från en “Mini Mister” så gick det lätt att få till det snyggt. På locket sitter det två hjärtan som jag embossat med vanligt embossingpulver och med UTEE.

En Fairtrade chokladbit från Anton Berg fick nya kläder av samma papper och en dekoration av likadana embossade hjärtan. Hjärtana är utstansade med en av EK Success punchar.

Jag hade inte tillräckligt många lagom stora glasburkar så jag fick gå över till cellofanpåsar. Jag stansade kanten på pappret med en Martha Stewart “Doily Lace”-punch och dekorerade med embossade hjärtan här också.

Tack för titten!

5 Comments

 1. Amira Sofie Says:

  Vad kul alla hjärtans tips! Roligt att se hur man kan använda kärleks-tema-papper till annat än LOs :)

 2. Mija Says:

  Tack söta du :-)

 3. Line Says:

  Vilka söta förpackningar!
  Kram Line

 4. rose-marie Says:

  tack.. :) ja.. lite oväntad kombo.. jag scrappar typ aldrig med rött, tycker att det är så svårt att kombinera med annat än typ beige (å jag är inte speciellt beige av mig.. *fniss*).. men kändes som att LO:n inte hade vart komplett utan just rött..

  //roolz

 5. Jessica Says:

  Vilka fina förpackningar!

Leave a comment