Love Coupons

Jag har gjort ett litet “Love Coupon”-häfte som jag ska ge till min älskade sambo på Alla hjärtans dag.

Än så länge är det tomt i häftet men innan han får det ska sidorna fyllas med “värde kuponger” på saker som en massage eller ett biobesök och lite annat smått och gott som jag kommer på .

Pappret kommer från Fancy Pants – Vintage Valentine serie och framsidan är dekorerad med läckra tyg-thickers från American Crafts.

Häftet är stansat med min BIA och därefter bundet med turkos pappersfloss för jag tycker det ger en känsla av ett häfte mer än en BIA-spiral gör.

Sidorna i häftet är perforerade med hjälp av min Cutterpede-skärmaskin för att de ska bli lätta att riva ut.  Det finns nämligen flera olika skärblad att köpa till den skärmaskinen,  jag har använt det här bladet.

En söt knapp jag hittade i mina gömmor fungerar som stängning på häftet. Jag valde knappen eftersom den har ett litet hjärta “graverat” mitt på knappen. Vissa av hjärtana på pappret har fått lite Glossy Accents på sig.

En av mina återkommande favoriter är dessa söta bokstavsstickers från Adorn It med lite Glossy Accents på.

Tack för titten!

5 Comments

 1. AlaEmmeli Says:

  Åååå va fint och va glad han ska bli din man! Har just undrat hur man på ett enkelt och smidigt sätt perforerar, smart skärmaskin du har. Tack för inspirationen! :)

 2. Kamilla Says:

  Jättefint och en alldeles strålande idé :-)

 3. Helén Says:

  Vilket sött häfte! Din man kommer att bli så glad, det är en kanonbra idé! :)

 4. Linda Says:

  Åh, så fint!! Micke gav mig adressen till din sida, du är verkligen jätte-duktig!! Såå många fina saker :-D

 5. Amira Sofie Says:

  Jättefint! Smart att perforera sidorna, du har så många roliga saker!

Leave a comment