Sunshine Award

Nu är jag alltså hemma från Egypten igen efter en riktigt toppen resa. Det blev 4 dyk i Röda Havet, ett besök i Konungarnas dal och en massa flanerande och solande och badande. Vill du se bilder från min resa ska du kika in i mitt fotogalleri och inte missa att kolla in bläckfisken.

En trevlig sunshine award fick jag från Lotta och den lyste verkligen upp min morgon trots frosten i gräset utanför fönstret idag.

Lotta och alla de glada Skurupskrapparna träffade jag på vår (MiMa’s) tvådagars scrappträff för någon månad sedan och hon har givit mig mycket inspiration så att få en award av henne gjorde mig väldans glad. Och jag vill ju givetvis sprida lite glädje vidare och gör det genom att skicka en sunshine award till dessa sköna pysslare:

Jeanette – http://nettan112.blogspot.com/ – För att du är du och för all inspiration du ger!

Emmeli – http://emscreativeside.blogspot.com/ - min senast tillkomna DT-kollega i MiMa’s Designteam. Du är alltid så go och glad. Välkommen till teamet!

Linda – http://minervacakes.blogg.se/ – För att du är en sån go och söt tjej som inspirerar mig med dina vackra bakverk.

Lilla Anna – http://lillaannapysslar.blogg.se/ – Du är en inspiration och ger mig alltid så mycket inspiration efter ett besök i din blogg.

Imorgon kommer jag visa upp ett alster som MiMa’s Designteam utmanats med så kom gärna och kika in.

Det var allt denna tisdagsmorgon, tack för att du tittade förbi!

5 Comments

 1. AlaEmmeli Says:

  Ååååhhh TACK va glad jag blir! Du är ju för go’! Hoppas du hade en helt underbar resa, men det verkar så! :) Jag ska stolt blogga min award ikväll! Stor Kram ♥ Emmeli

 2. Linda Says:

  Så söt du är! Har skickat den vidare :)

 3. Lilla Anna Says:

  Ååååå, TACK!

 4. Lotta (Lof) Says:

  Den var du värd!
  Kram

 5. Nettan Says:

  Gud vad du e gullig…. har varit jätteslarvig med att gå in på allas bloggar på sistonde……. *skäms*

  Kram kram
  Nettan

Leave a comment