Tager du…

Jag hakar på den allmänna bröllopsyran och bjuder på en LO föreställande mina goda vänner Micke och Linda. Allt material i denna LO är från Inkido och var en del i den utmaning vi som gick vidare i andra uttagningen till Inkidos designteam.

Jag blev inte vald till deras designteam men är ändå stolt att ha kommit så långt som jag gjorde.  Det var 60 sökande och vi var 15 som fick göra utmaningarna.

Jag gjorde med hjälp av min glue-gun egna blommor av den vackra spetsen vi fick i paketet. Det vita pappret har en jätteläcker struktur, den är nästan helt slät men ser ut som tyg. Det kommer bli inköp av sådana papper för det var verkligen en fröjd att jobba med.

Det var allt jag har att bjuda på idag. Tack för titten!

3 Comments

 1. Ulrica Says:

  Hej vännen!

  Tack för att du lämnat så gulliga hälsningar hos mig, det värmer! =)

  Underbar lo, jag håller med om att du ska vara stolt över dig själv även om det inte gick hela vägen. Bara att vara med så långt är otroligt bra gjort! =)

  Vill oxå passa på att tala om att jag har en utlottning hos mig just nu för att jag fyller år. Missa inte det då det är en härlig vintagevinst! ;)

  Ha en skön dag, kramar Ulrica

 2. Nettan Says:

  Tråkigt att höra att det inte gick hela vägen……. *kram* grejerna var fina i alla fall……

 3. Anneth Says:

  Underbar LO! Jag gick inte heller vidare, men är ändå stolt över att vara en av de femton som valdes ut till “rond två”. :)
  Kan tipsa om att Mians Scrap & Design är återförsäljare av det vita cardstocket – jag blev helt kär i det och mailade henne (de ligger inte uppe i hennes webbutik) och köpte. 12 kr styck visserligen, men fina. :)

  Kram Anneth

Leave a comment