A snapshot…

Tidigare i år åkte vi på en dykresa till Hurghada i Egypten och det togs massor med foton, jag tror min sambo och jag tog närmre 2000 foton både undervattensbilder och foton på land.

Nu har jag äntligt kommit igång att scrappa alla foton från Egypten och idag är det bilden min sambo tog på mig när jag står och fotograferar en av pelarna i Karnaktemplet i Luxor som fått hamna på en LO.

Jag har använt kraft och brun cardstock och mönsterpapper från Imaginisce.

Titeln är skriven med bokstavstickers från Adorn It och Glossy Accents från Ranger.

Tack för titten!

3 Comments

 1. Cornelia Says:

  Åh! Egypten! Dit skulle jag också vilja resa! Kanske blir det nån gång… fram emot våren eller så…

  Gillar LO-n här under, med din katt”unge”. Så snygg!

  Och som svar på din fråga; jag googlade på “paper guitar” och hittade en sida som heter just så, paperguitar.com. Där kan man ladda ner både mallar och beskrivningar, men jag förenklade lite för attans! så detaljerat det är! *ler*

  Ha det gott och tusen tack för gulliga kommentarer!

 2. Mika Perälä Says:

  Ooo, nice!

  Karnak-templet… Ni såg inga märkliga kartor dyka upp á la The Mummy II? :D

 3. Malin/Turbomalin Says:

  Näpp men vi hade en känsla av att vara förföljda där inne. ;)

Leave a comment