Utmaning – 100 alster.

Jag har bestämt mig för att hänga på en utmaning, nämligen att göra 100 alster. Det var duktiga Anna som inspirerade mig till att gå med i denna utmaning, hon är nu nästan klar med sina 100 alster och eftersom jag har så mycket material att pyssla av hemma så känns det ganska vettigt med utmaningen.

Reglerna för min utmaning är enkla:

 • Jag ska skapa 100 alster.
 • Det kan vara vilken typ av pyssel som helst, scrapping, pärlor, altring etc.
 • Jag inte får köpa mer pysselmaterial förrän dessa 100 alster är gjorda.  (Dock är förbrukningsmaterial som lim och tejp är borträknat från köpstoppet.)
 • Målet är att dessa 100 alster skall vara gjorda till början av nästa år.
Jag kommer i ha en liten räknare i min sidebar som kommer räkna ner hur många alster jag har kvar.
Önska mig lycka till för nu kör jag!

7 Comments

 1. Linda Says:

  Spännande! :)

 2. Karolina Says:

  Ska bli kul att se! :D Lycka till!

 3. L8 Says:

  Lycka till!
  Ha en bra fortsatt sommar :)
  Kram
  PS. Grunden till spinnerkortet är från en av dina inspirerande kurser i Halmstad hihihihi Det är kanske därför du känner igen vissa papper hahaha Jag var desperat och skulle på fest och plockade isär vårt testkort och byggde ihop ett nytt… In med lite nya papper, ny text och bort med ägget och på med en blomma…hihihi Tack för du räddade mig :)

 4. Maritha / Dilorf Says:

  Låter som en väldigt bra idé! Kul!

  SommarKram!
  maritha

 5. Maiden Says:

  Wow, skojsigt utmaning! Om det inte vore för att man inte får köpa ngt nytt… Det klarar jag inte! ;-)
  Har länge velat ha en sån däringa räknare på antalet alster jag gjort under året men inte hittat ngn, var har du fixat din?

 6. Hegu Says:

  Jag gjorde denna utmaning i början av året och har bestämt mig för att hoppa på den igen…(men jag har två undantag).

  Jag har också gjort en liten räknare i min blogg.

  Lycka till!:)

 7. AlaEmmeli Says:

  Jag ska oxå hoppa på denna utmaning! Kul idé! ;) ♥ Kram Emmeli

Leave a comment