Promenad längs Nissan.

Igår var vi hemma hos goda vänner på en mycket trevlig middag, en riktigt trevlig kväll hade vi. På vägen hem så fick sambon stå ut med lite stopp längs vägen för fotograferande.

Jag har inte hunnit lägga upp alla bilder i galleriet ännu men här kommer ett smakprov.

Idag regnar det här i Halmstad så det blir en pysseldag idag. Håll utkik i bloggen så får du se vad som jag skapar om några dagar.

Tack för titten!

1 Comment

  1. Lovisa Says:

    Hej!
    Jag har en liten fråga; jag fick en begangnad stämpel av min kusin som hon inte hade tvättat, har du nåt tips på hur jag kan rengöra den? Stämpeln är inte monterad och inte en clear stamp, men i blått gummi. Det är den första av det slaget som jag har och det känns som att den skulle förstöras om den blev blöt.. (Ifall du inte förstår hur jag menar så lägger jag upp en bild på den i min blogg). Hoppas du har nåt tips! :) //Lovisa

Leave a comment