Ett litet experiment

Jag fick för ett bra tag sedan tag på ett gäng diaramar i papper från en engelsk webshop. De har blivit liggande i väntan på skaparlust och en idé om vad jag ska använda dem till och häromdagen så kom den äntligen.

Jag har gjort en liten väggdekoration att hänga i ett smalt litet utrymme. Diabildsramarna grundmålades med färgen “Bleached Bone” från Games Workshop ( se Staffan jag nämnde det som jag lovade ;) ) och därefter sprejade jag dem med Tattered Angels Glimmer mist i färgen Graphite. Tillsist fick de ett lager Cracke Paint i färgen “Picked Fence”.

Jag skrev därefter ut foton på våra tre katter i lagom storlek och satte dem i ramarna.

Jag satte öljetter i vart hörn och knöt sedan ihop ramarna med ett grovt brunt snöre och så var det klart.

Det var allt för idag, tack för att du kikade in här!

3 Comments

 1. Lone Says:

  var köpte du dom ramarna???? bara MÅSTE ju ha sånna…blev jättefin

 2. ANNAANNA Says:

  *smiles* åhh… mixande av olika sorters pysslande. När jag tänker efter så var jag nog rätt klantig som lät alla mina färger stå kvar på HKRF så kidsen gegade slut på dem.

  Himla tjusigt pysslande med. åååååhhh… mjuka kiiiiiisar *ser lite avundsjuk ut*.

 3. SkärvikNina Says:

  Åh vad snyggt!

Leave a comment