Live the life..

Som ni säkert vet har jag ju givit mig på en utmaning att göra 100 alster utan att köpa något nytt material. Jag bestämde mig att alstren i utmaningen fick vara vad som helst i pysselväg så jag tog och skapade detta lilla halsband av Tim Holtz produkter.

Pappret i ramen är från Prima och stämpeln på är från Catslife press. Den rosa stenen har jag köpt på Panduro. Charmsen och de två kedjorna är från Tim Holtz.

Nu ska det bara scrappas en liten låda att lägga det i och sen skall det ges bort.

Tack för titten!

7 Comments

 1. Tess Says:

  Jättesnyggt halsband! Gillade det starkt :) Kram!

 2. Mikaela Says:

  I LIKE!! mycket läckert!

 3. Nina Says:

  Riktigt snyggt! Jag hakar på utmaningen om 100 alster, tycker att det är en strålande idé!

 4. Turbomalin Says:

  Tack för era fina kommentarer.

  Nina – va kul att du hoppar på utmaningen med :)

 5. Maiden Says:

  Å så skoj mål du har – bröllop… Vill åxå gifta mig, igen! Hi hi. Får väl göra ngt skoj när vi firar tio år som gifta eller ngt!

  Utmaningen passar mig ändå väldigt bra nu eftersom jag snart går på mammaledighet å får mindre pengar! Förmodligen mindre tid åxå men det är ju en annan grej! ;-)

  Hoppas på att kunna skapa mitt första alster ikväll, e fortfarande lite “bakis” efter gårdagens festival…

  Kram

 6. ANNAANNA Says:

  Niiice…

  Har du sett att jag kör vidare förresten… jag gjorde ett litet inköp på Mimas, några basgrejer (en hel packe vita cs) 2 Thickersalfan å något mer å nu kör jag vidare på nästa hundratal. Jag är nästan halvvägs på det med faaaast… jag behöver Craftfärgad cardstock å det typ nuuuu. Jag har bestämt att jag får inhandla ett paket sån när jag hittar någon, den stod på listan när jag var på Mimas men där fanns ingen hemma så…

 7. I huvudet på Malin Says:

  [...] Jag har ju gjort två halsband tidigare med ett liknande tema. Dem kan du se i de här blogginläggen: ”Dream a little dream” och ”Live the life…”. [...]

Leave a comment