Älskade Albus

Det har varit många bilder på Mr Spock på sista tiden så idag är det dags att ge Albus lite utrymme här i bloggen. Albus är världens snällaste och mysigaste katt som sover bredvid min kudde varje natt.

Något jag tycker är så mysigt med just Maine Coon är deras underbart stora mjuka tassar så jag slänger in en närbild på Albus tassar med.

Vill du se fler bilder på min vackra röda katt ska du kika in i mitt fotogalleri.

Tack för titten!

4 Comments

 1. Lena Says:

  Alltså Albus är min favoritkatt…han äger en visdom och hela hans väsen är en evig påminnelse om kärlek och evighet…
  kramar moster

 2. Maiden Says:

  Vad kul att du tog upp just McDonald´s – å vad glad jag är att du stred i frågan! :-) Jag var nyss irriterad på dem då det precis var som du beskrev, Hello Kitty till tjejerna å bilar till killarna… :-( Nu är det iaf Shrek-leksaker å det passar ju alla barn!!
  Kram

 3. ANNAANNA Says:

  Han e så ljuuuuuvlig å hans tassar får mej att tänka på Vildingarnas päls.

 4. Anneli Says:

  Han är så läcker Albus, det ser ut som han har samma “sko stolek” som min Stickan . :-)

  Kram Anneli

Leave a comment