Vilket pennställ…

Nu har jag äntligen hittat en bra förvaring för mina Tombows och Gelly Roll pennor. I början av sommaren fick vi på jobbet en liten sommarpresent från våra chefer i form av en söt kruka med tomatplantor i. Mina tomater växer och frodas på balkongen för de fick genast flytta ut ur den söta lilla “krukan” för den skulle altras.

“Krukan” har nu fått nya kläder i form av papper från Bo Bunnys Mammarazzi kollektion. Spetsen har jag fått i mitt klubkit från Swirlydoos så jag är osäker på vem som tillverkat den men jag tror att det är Prima. Blommorna kommer från Wild Orchid Crafts i England.

Tack för titten!

1 Comment

  1. ANNAANNA Says:

    Snyyyggt å ser smidigt ut för pennor med. Tomater däremot hade nog fått det liiiite trångt om tårna ganska fort.

    Jag har också för mej att det är Prima som har den där ursnygga spetsen. Har du sett den i brunt förresten? Jag tror Brunkullan har inne, uuuursnygg färg.

Leave a comment