Armband med tenntråd

För ett tag sedan hittade jag ett litet kit på Panduro för att göra ett armband med flätad tenntråd. Det har legat hemma och väntat på att jag ska göra något med det och nu har jag gjort slag i saken.

I kitet fanns det även små silverpärlor och ett litet hänge som skulle sitta på armnab det men jag villa göra det lite enklare så jag struntade helt enkelt i dem. Armbandet är gjort i mjukt vitt skinn med flätad tenntråd och en liten silverfärgad knapp för att knäppa armbandet.

Det var verkligen roligt att göra armbandet och faktiskt väldigt enkelt också, det kommer nog bli fler armband gjorda så snart jag hittat en lämplig butik för materialet jag behöver. Har du ett tips på en butik får du gärna lämna namn eller länk i en kommentar.

Tack för besöket!

Tack för titten!

8 Comments

 1. AlaEmmeli Says:

  Åh va fint! Gillar oxå att altinera med lite smycken emellanåt… har velat göra ett vitt sånt armband länge men trott att det varit svårt och pilligt. Kanske skulle köpa kitet och göra slag i saken jag med! Jättefint fotat oxå! Kram Emmeli

 2. Ida/ Tatoo rosen Says:

  Snyggt med vitt läder! Har nog bara sett sånna här armband i svart läder.
  Smart att räkna in detta oxå till 100 alster utmaningen!
  Tack för kommentaren hos mig!
  Rosen finns en tut på om du kikar på svensk scrapbooking TV :-)
  MVH
  Ida/Tatoo rosen

 3. Annelie Says:

  Jätte fint.
  http://www.smyckesmani.se/startsida.php
  Här finns mycket skoj till bra priser, kanske inte just det du söker men ta en titt.

 4. Pippin Says:

  Jättefint! Jag har hållit på mycket med tenntrådsflätning för några år sedan. Det är verkligen kul. Kanske skulle börja igen.
  Kram

 5. Anita/AniLi Says:

  Jättesnyggt! Så mycket härliga pysselalster du visar här, härlig blogg!
  Tack för din kommentar i min blogg :)
  Om det var en levande älg! Jajamensan, vi fick gå in i ett hägn med ca 10 älgar. Detta var den minsta!
  Kram

 6. Linn Says:

  Jättesnyggt! Jag vill också göra! kanske ska försöka införskaffa mig ett sånt kit själv?

 7. Ulrika Says:

  Halloy,
  Visst e det läckert! Har gjort 2 st och gett till mina vänner i present. Gjorde som du och struntade i pärlor och elements hänget. Panduro har alla alla delar i “lösvikt” och skinn kan man ju kanske fynda lite varstans. Lycka till!
  Pyzzliga hälsningar
  Ulle

 8. I huvudet på Malin Says:

  [...] utan att jag måste köpa på mig en miljard nya pysselsaker. Tidigare har jag t ex gjort det här tenntrådsabandet och ett [...]

Leave a comment