En dag på stranden

Här kommer ännu en LO med foto från vår Egyptenresa. Bilden är tagen på stranden på Magawish Resort i Hurghada, precis intill Colonas dykcenter som var vårt mål för dagen.

Basen är ett vitt cardstock med med ett blått mönsterpapper från en av Fancy Pants äldre kollektioner.

Stämplarna kommer från Cats Life Press och pappret de är stämplade på papper från October Afternoon. Pappret tycker jag är väldigt passande eftersom texten på det handlar om minnen i alla dess former. Jag har dessutom limmat på Tim Holtz fragments på vissa av mina stämplade solar för att lyfta fram dem lite.

Titeln är utskuren med en Slice som jag fick låna av Teolinda. Jag gillar effekten det blev av  vitt cardstock med ett lager av Rangers nya “Enamel accents” på. Tyvärr minns jag inte vilket typsnitt/design card titeln kommer ifrån.

Tack för att du kikade in hos mig. Lämna gärna en kommentar så jag kan besöka dig!

7 Comments

 1. Maritha / Dilorf Says:

  Vilken härlig LO. Ett mkt bra exempel på att man inte behöver dekorera med massor av blommor och grejjer.. :D Toppen!

  Ha en härlig helg!

 2. Linda Says:

  Superfin LO verkligen. Gillar färgskalan riktigt mycket!

 3. Sara_80 Says:

  Så stilrent och så snyggt!
  Gillar fragments du satt som dekorationer, effektfullt. Va roligt med en dykare till! :)

 4. Maiden Says:

  Vad läckert det blev med stämplarna under fragmentsen!! Kanon!

 5. Petra Says:

  Oh, så fin. Så stilren och vacker utan en massa krusiduller. Den gillade jag verkligen.
  Kram
  Petra

 6. Emmeli Says:

  Jätteläcker layout, gillar det stilrena och så snyggt med solarna! Kram Emmeli

 7. HelenaN Says:

  OJ så vacker och personlig layout men ändå så där läckert sparsmakad som jag gillar.
  Kram, HelenaN

Leave a comment