Saknar dig

Jag har börjat använda tags mer och mer som bas för små kort med en liten hälsning på. Tags är perfekta till det, jag var ju gräsänka hela förra veckan och passade på att göra denna lilla tag till min sambo som han fick när han kom hem.

Jag har färgat in tagen med distersser (Stormy Sky och Black soot) därefter har jag lagt ett tunt lager med distresstickles för att får dett att se ut som en stjärnhimmel. det syns dock inte på bilden. Husstämplarna är från We are memory keepers och är färglagda med black soot även de.

Tack för titten!

2 Comments

 1. AlaEmmeli Says:

  Åh va sugen man blir på att göra tags när man ser så fina som din här! Så gulligt av dig att göra denna till din älskade sambo, han måste blivit jätteglad! Du är ju för go’ och så påhittig sen! ♥ Kram Emmeli

 2. Lotta (Lof) Says:

  Wow!
  Så fint det blev.
  Tror jag ska ta efter dig med att göra lite tags för dekoration.

  Ha det bra!

Leave a comment