Prima Armband

Idag vill jag visa ännu ett armband jag gjort fast i scrap-produkter den här gången. Blomman kommer från Prima. Den limmade jag enkelt fast med Glossy Accents, och den sitter som berget.

Armbandet är gjort i Grunge Paper som jag färgade in med Black Soot distress ink och sedan klippte till remsor och flätade ihop.

För att knäppa armbandet har jag använt en “hitch fastener” från allas vår Tim Holts.  Jag fäste den i ena änden och sedan punchade jag ett lagom stort hål i andra änden och vips har du en smidig knäppning.

Tack för besöket, lämna gärna en kommentar så jag hittar till ditt krypin i bloggvärlden också!

8 Comments

 1. TesaB Says:

  WOW!!! Såååå snyggt!!!!!

 2. Sara_80 Says:

  Jätteläckert!:)

  Ha en bra dag!
  / Sara

 3. ScrapLinda Says:

  Wow!! Fiffigt!

 4. Bea Says:

  Vad fina saker du gör!!

 5. Pippin Says:

  Jättesnyggt! Vilken läcker blomma!

 6. allram Says:

  Nice, me like prima

 7. DesignAnnique Says:

  Läckert!

 8. I huvudet på Malin Says:

  [...] Jag gillar ju att pyssla med allt möjligt och har gansta nyligen halkat in på att även göra lite smycken ibland. Panduro har i sin Elements serie en massa roliga smycke-kit. Jag gillar att de tillåter mig att göra smycken lite då och då utan att jag måste köpa på mig en miljard nya pysselsaker. Tidigare har jag t ex gjort det här tenntrådsabandet och ett prima-armband. [...]

Leave a comment