Välkommen Lucas

En av mina arbetskamrater fick för ett litet tag sedan barn, en liten Lucas blev det. Givetvis scrappade jag ett kort till de lyckliga föräldrarna från oss på jobbet. Jag vägrade dessutom färgerna rosa och blått och gjorde ett kort i gula färger istället.

Jag tror pappret är från Cosmo cricket. Bokstäverna är från Basic Grey och den lilla badgen är från American Crafts. Det prickiga pappret är ett vanligt gult bazzil cardstock jag stämplat med en prickig bakgrundsstämpel från Hero Arts.

Det var allt jag hade att bjuda på idag, lämna gärna en kommentar så jag hittar hem till ditt krypin på nätet också.

Tack för titten!

6 Comments

 1. teolinda Says:

  underbart fin!

 2. Petra Says:

  Jättefint kort. En sån fin text. Varför är man så fixerad vid rosa o ljusblått till bäbisar? Du gör fantastiska kort hela tiden, ovanliga och ovanligt fina!

 3. Linda Says:

  Vilket härligt kort!

 4. Cornelia Says:

  Det här gillar jag! Ska göra tre dopkort stax… men nääädå… önskemålen är rosa å blått. Såklart. Men ska jag göra nåt från mej själv nån gång, så ska det minsann bli nåt helt annat! *S*

  Du… länk till beskrivning på värmeljuskortet finns några inlägg längre ner i min blogg, men du får den här, så slipper du leta!

  http://pysselskolan.blogspot.com/2009/11/variant-av-teljuskort.html

  De är verkligen otroligt kul att göra, de där korten, så sätt igång! Ska bli kul att se vad du hittar på.

  Kramis och tack för alla rara kommentarer!

 5. Maiden Says:

  Supersnyggt! Jag gillar verkligen att du gått ifrån det rosa/blå! Jag har själv tre välkommen till världen kort att göra, känns bara så konstigt när min egen vägrar titta ut… ;-)
  Kram

 6. Malin-Helena Says:

  Fint kort med härlig text!

Leave a comment