Simon says…

I lördags var jag hemma hos en vän och scrappade, hon utmanade mig att scrappa efter denna skiss med ett förutbestämt paket som hon plockat ihop åt mig. Pappren bestod av riktigt läckra papper från Prima och en del dekorationer. Men jag tyckte att pappren i sig var så läckra att jag bestämde mig för att klippa dekos ur det och göra en “clean & simple” LO.

Foto föreställer min vän Simon från England som var och hälsade på oss förra hösten. Vi var på Tylösand och det var så kasst väder att vårt paraply blåste sönder. Givetvis blev det ett lyckat tillfälle att leka med kameran.  Jag kom i efterhand på att lägga till mer i titeln, den blev till slut: “Simon says: It’s windy…” Men eftersom jag är lite lat så här på morgonen har jag inte orkat ta nya foton så ni får hålla tillgodo så här.

Alla dekorationer på LOn är utklippta ut ett mönsterpapper från Prima.

Lekte med min väns symaskin, tycker det blir så snyggt. Jag får nog ta och göra plats i mitt pysselhörn för min symaskin med. Nu står den i en garderob och vi vet ju alla hur ofta den tittar fram därifrån eller hur?

Ja det var allt jag hade att bjuda på idag, tack för titten!

8 Comments

 1. Jeany Says:

  Jättefin layout. Jag gillar färgkombinationen och dekorationerna

  /Jeany

 2. Pyzzlis Says:

  Kanonfin LO, gillar den skarpt
  Kram

 3. Maritha / Dilorf Says:

  Så läcker!! Me like!

  (Och det turkosblå pompom-bandet har jag haft här i evigheter. Tror det kommer från något Prima-pack.. )

  Ha en bra dag!
  Kram!

 4. Annelie Says:

  Oj så mycket fint jag har missat, brukar ju titta in här lite då och då, men har surfat dåligt sista tiden. Bla bla bla : )
  Jätte fina grejor du gör!!!

 5. NHL Says:

  VERKLIGEN LÄCKER! Ja, det blir så snyggt med söm på :-) Själv är jag för lat…

 6. Linda Says:

  Vilken härlig LO! Allt passar verkligen bra ihop med fotot!

 7. Kamilla Says:

  ÅÅåh supersnygg LO, och så fyndig tilltänkt titel *garvar gott*
  Nog äre windy alltid :D
  Kram kram

 8. Aaron Says:

  Hehe, schhh Du ke4nner mig ff6r ve4l, Jocke..Japp, tro’t eller ej, men e4pplet slank ner det med! Har aldrig le4st ne5gon Trenter tiiragde, men har blivit ivrigt pe5hejad av min far och min gudmor (det e4r hennes ex jag fe5tt le5na) se5 det ska bli riktigt spe4nnande, faktiskt! Kul med nyutge5vor!Mi: Jag veeet! Se5g se5 sjukt e4ckligt ut att jag var tvungen att prf6va. De smakar precis som de grf6n/bruna. Men man blir lite ble5 om tummen.

Leave a comment