Skepp o hoj!

Idag vill jag visa en altrad tändsticksask med tema hav. Jag fick denna söta trekantiga tändsticksask av min vän Teolinda .

Jag gillar verkligen hur förvånad Sjömans-Edvin ser ut på denna stämpeln.

Pappret, biljetterna och stämppeln är från Magnolia. Motivet är färglagt med distresser. Charmsen har jag köpt på MiMa’s, lika så hitch fastenern som fungerar som handtag på lådan med tändstickorna i.

Det var allt jag hade att bjuda på idag. Tack för besöket!

5 Comments

 1. teolinda Says:

  ojoj, den blev urfin! du är en mästare på att färglägga

 2. AlaEmmeli Says:

  Åh vilken fin ask hon gjort Teolinda, dessvärre syns inte bilden i MiMasbloggen alls lika bra som dessa du tagit här.

  Tack oxå för din fina kommentar, jo jag gjorde några små undantag först och fortsatte på ändå men nu kände jag att jag gick för långt och avbröt utmaningen, inte kul när man känner att man fuskat för mycket även om man sätter sina egna regler. Men som du skriver så har jag ju lärt mig mycket på det, tjänat en del och börjat använda en del gammalt och det är ju en vinst i sig… får hoppas att jag har lite bättre karaktär efter Karlstad. ;) Kram! ♥ Emmeli

 3. Maiden Says:

  Å, superläckert! Älskar de dovas färgerna! :-)

  Ang min rosa “kungliga” lo så måste jag säga att det känns bra att bli av med lite rosa – det är ju super med den här skapa 100 alster utmaningen. Att man blir av med saker som man köpt för länge sedan å bara har liggandes… För som sagt, när ska jag använda rosa liksom!? ;-)

  Kram

 4. Lotta / Lof Says:

  Vilken fin ask.
  Trevligt tema!

  Vad kul att du ska vara med på träffen i november.
  Vi (gänget) har träff imorgon…
  Kommer nog att kolla intresset hos de andra ong. novembersträffen.

  Ha en skön vecka!
  Kramar
  Lotta

 5. Laila Says:

  Men den är ju bara så underbar!!! ♥

Leave a comment