Krya på dig!

På min senaste bloggrunda hittade jag en riktigt kul och söt sak hos duktiga L8, nämligen en krya-på-dig-box. Givetvis var jag ju tvungen att testa på att göra några sådana själv, för det är i alla fall en sak jag skulle uppskatta att få när jag är riktigt förkyld och snuvig, och det är ju dags för den perioden på året nu med, eller hur? Fast ännu har jag klarat mig, peppar peppar…  Hur du gör dessa små askar kan du se här.

Här har jag använt rosa cardstock till stommen och klätt den med papper från Basic Greys kollektion Kioshi.  Vitt sidenband fungerar som stängning och jag har dekorerat med en Flair badge från American Crafts och en liten textruta från ett ark vintagebilder från Creative Scraps.

Även här är det papper från Basic Grey – Kioshi på en bas av Bazzil Cardstock i grönt. Jag har dekorerat med utstansade hjärtan ( jag var ju tvungen att testa min nya Stampin’ Up punch) med glossy accents på. Stämpeln på sidan är från en av MiMa’s kollektioner. Tyckte den passade ypperligt :)

I den lilla boxen finns det plats för halstabletter och mjuka kleenex-näsdukar (rätt storlek finns på apoteket)

Det är nästan så jag hoppas att någon åker på en förkylning så jag får traska iväg och ge bort en sån här liten box, eller vad tycker du?

Tack för titten och lämna gärna en kommentar så jag hittar hem till dig med!

12 Comments

 1. rebecka Says:

  åå vad underbart gulliga! :D vem som helst som var förkyld skulle nog genast känna sig bättre om man fick en sån där

 2. Fia Says:

  Superläckra!!
  Perfekt att ge bort :)

  Kram, Fia

 3. Maya Says:

  Men gud så fint! Jättekul idé, måste jag också göra nån gång :) Är det helt fel att hoppas att nån blir förkyld snart, haha! ;)

 4. Lone Says:

  åhhh så fina..nu vill jag bli förkyld ju

 5. Linda Says:

  De var verkligen supersöta!!

 6. Anita/AniLi Says:

  Dessa var ju verkligen söta och bra att använda till små presenter!

 7. Linda Says:

  Vilken underbar idé! Och supersöta blev dom :)

 8. Lotta (Lof) Says:

  Vad fina de blev!!
  Visst är de roliga att göra!
  Hoppas du får en bra helg.

  Kram

 9. Jeany Says:

  Jättefina boxar! ( i vanlig ordning ska jag tillägga, du har alltid gjort massa fina saker när jag besöker din blog). Känner mig redan lite förkyld och hängig :)

  /Jeany

 10. Maritha / Dilorf Says:

  Kanonsöta! Väldigt snällt att ge bort en sån till en vän i nös.. Förlåt.. Nöd… :D

 11. Karolina/karehed Says:

  Underbara askar som dina snoriga vänner verkligen kommer att uppskatta! :-)

 12. L8 Says:

  Vad snäll du är <3
  Dina askar blev superfina!
  Vi ses i Halmstad den 20-21 november då kommer vi upp ett gäng igen!!
  Kram

Leave a comment