Helgens scrapträff

I helgen gick MiMa’s två dagars scrapträff av stapeln. Det var min första scrapträff sedan jag valde att avsluta mitt DT-uppdrag och jag måste säga att jag hade en riktig toppenhelg. Jag fick inte jättemycket scrappat (som vanligt) men det blev desto mer mycket prat, inspiration och  jag hoppade in och höll några demos.

MiMa’s båda utomsocknes DT-tjejer Emmeli och Jenny var där och det var mysigt att få träffa dem  “på riktigt” igen och inte bara via webb och forum. Det goa glada Skurup-gänget kom också på träffen och de var lika glada och galna som sist. Det är synd att man inte bor lite närmre för man får sig alltid åtminstone ett gott skratt i närheten av dem! :)

Så måste jag ju visa några bilder från helgen, bland annat hur det såg ut innan alla glada scrappare invaderade lokalen och efter att vi alla packat upp våra saker. Mimas butik flyttades med till lokalen så man hade alla möjligheter att shoppa om man saknade något. De vackra vimplarna gjordes till en av tävlingarna. Särskilt bra tyckte jag om en av mina bordskamrater Ann-Sofies, vimplar så den fick åka med på en egen bild här ovan.  Likaså tyckte jag att superduktiga L8s stjärnkort var värt att föreviga. Det tyckte visst MiMa’s DT med för L8 vann den tävlingen. Grattis L8! :)

Själv fick jag bland annat gjort några boxar som skall fyllas med julgodis och ges bort. Hur mina boxar blev kommer jag visa upp senare men jag tänkte passa på och lägga upp den video tutorial som gav mig inspirationen till att göra dessa boxar eftersom det var flera på träffen som ville lära sig att göra dem också.

Ja det var väl en sammanfattning av den här scrapträffen och helgen.

Jag vill passa på att tacka alla goa tjejer som var där och MiMa’s för ett lyckat arrangemang.

Tack för titten!

5 Comments

 1. Vibbe Says:

  Tack för en trevlig helg. Så kul att få träffa dig igen. Man blir så glad när man får se dig och dina bordskompisar.
  Jannikes blogg har jag men vet du om de två andra har en sida man kan titta på.Tack för dina underbara demosar.
  Kram Vibbe

 2. HylteFia Says:

  Tack själv för en helt galen helg runt scrapbordet! Jag tejpar så det ryker rosa, ärligt är jag riktigt nöjd med den.
  Vibbe: nop, ingen blogg här inte…
  Ha det brudar tills vi scrappar igen!
  /Ann-Sofie

 3. L8 Says:

  Tack!!
  Undrar dock vad du menar – vi galna?!?! ;)
  Jätteskoj att träffas igen!! Synd att vi inte hann prata mer. Jag har lagt ut länken du ville ha till textstämplarna på min blogg nu så du enkelt kan hitta dit :)
  Tack för all inspiration som vanligt!
  When in Europe – don´t miss Skurup!! – du är alltid välkommen att hälsa på.
  Massor av kramisar

 4. Lotta (Lof) Says:

  Vilka trevliga bilder du lagt upp!
  Tack för den fina gåvan.
  Du rockar på dina demos! Vilken inspirationskälla du är…
  Kramar

 5. Diana Says:

  Hej ! Jag är nybliven scrappare och tycker det är så himla kul, nu till min fråga …VAR hittar man info om Scrap-träffar för det verkar ju så skoj att träffa andra ? Ha en riktigt GOD JUL !
  Hälsningar Diana

Leave a comment