Blandade julalster

Jag städade lite i pysselrummet och hittade en hel massa alster som jag gjorde innan jul men inte hann med att blogga då. Så jag tänkte dela med mig av dem nu istället. Bättre sent än aldrig säger man ju.

Tack för att du tittade in!

5 Comments

 1. AlaEmmeli Says:

  Ååååh så läckra grejer du gjort! Älskar julgranarna, hur har du gjort dem undrar man?! Askarna med band om va oxå ursöta – ja allt faktiskt!! Tack för inspirationen och kul att du är tillbaka i bloggandet! :D Kram Emmeli

 2. Ziro Says:

  Jättefina saker allihop! Granarna gillar jag nog bäst. Undrar om jag skulle prova på att göra en sån till nästa jul!?

 3. Malin/Turbomalin Says:

  Jag kommer med ett inlägg om hur jag gjort granarna inom kort. När det gäller askarna kan du se hur man gör dem i detta inlägget:

  http://enting.net/malin/2010/11/22/helgens-scraptraff/

  Tack för era fina kommentarer

 4. Annelie Says:

  MEN va fina grejjor. Du e så himla duktig!!!

 5. I huvudet på Malin Says:

  [...] fick ett par frågor om hur jag gjort julgranarna i förra inlägget så jag tänkte passa på att svara på det här och nu.  Basen på båda granarna är en [...]

Leave a comment