Stjärnalbum på beställning

En god vän kom till mig ochville ha en minibok att fylla med små söta saker till sin flickvän. Sagt och gjort jag gjorde ett stjärnalbum som ser ut som en bok.

Jag har använt tre olika cardstock, två i rosa lila nyanser och ett naturfärgat som jag färgade in själv med hjälp olika mister från Tattered Angels. Jag har använt stämplar från Tim Holtz, Crafty Individuals och  Gel-a-Tin.

Inuti finns det paneler och tags där det är tänkt att det ska skrivas små meddelanden och liknande.

Jag hoppas att tjejen som ska få albumet blir glad, tack för titten!

1 Comment

  1. Diana Says:

    Va läckert !!!
    Jag hade tänkt gå en kurs där man fick lära sig att göra stjärnalbum men just den dagen var mannen i huset tvungen att jobba över så det blev inget :(
    Är det svårt att göra ett på egen hand ?
    Jag har boken ” Nya scrapideér-minialbum och dekorering ” och där finns beskrivning hur man gör- Ska jag våga mig på ett tro ;) En annan fråga ; Omslaget, duger det med cardstock eller måste det vara chipboard ? Ha det bra !

Leave a comment