Vår balkong

Vi har tema ätbart på balkongen för andra året i rad och jag vill bara visa vad vi odlar där i år.Vi har två olika sorters tomat och som vanligt en massa mynta och kryddörter. Något som är nytt för i år och som jag tycker är lite spännande var att jag fick tag på en lagerbladsplanta.

Jag hittade jättesnygga och smidiga nya “balkonglådor” också. I dem växer det nu sallad av olika slag, bla ruccola, som är en av mina favoriter.

Sist men inte minst odlar vi katt på balkongen. I alla fall kan man tro det med tanke på hur mycket tid Mr Spock spenderar där ute.

Vad odlar du på din balkong? Ge mig gärna tips och idéer. Tack för titten!

2 Comments

 1. Charlotte - mamma till Mirabelle Says:

  Hej! Åh tack! Å grattis själv!
  Visst är det hårsmycket vackert! Ja köpte det från etsy.com

  http://www.etsy.com/listing/62716281/sale-bridal-headband-rhinestone-crystal?ref=sr_gallery_5&ga_search_query=bridal+hairband&ga_page=3&ga_search_type=handmade&ga_facet=handmade

  Det är alltså inte svenskt tyvärr. Men det är enkelt att handla därifrån och det är som tradera, de har omdömen så man kan kolla om de är seriösa säljare eller inte, ja fast utan bud då ;P. Dock eftersom det är ifrån usa och kanada så kan det ju ta ett tag att få hem det.

  Lycka till!
  Mvh Charlotte

 2. ANNA Says:

  Vilken braaa grej, att odla katt *smiles*, det skulle jag också vilja prova.

  På vår balkong växer det i år olika saker, myntor å andra kryddväxter, mårbackor å lavendel + några andra blommor. Tidigare år har jag haft Physalis där (funkade finfint, blev stort rangligt och gav många bär långt in på hösten) och Tiny Tim, en busktomatsort (gick mindre bra, fick kanske 7 små tomater totalt under hela sommaren).

  I vintras odlade jag Koltrastdamer på balkongen, jag tyckte det var trevligt men P gillade det inte alls, särskilt inte när de hade besök av andra bråkiga skräniga fåglar.

Leave a comment